Mobiel internet

door Jan Mulder

1

Goedkoopste mobiel internet abonnementOp zoek naar het goedkoopste mobiel internet abonnement? Volgens www.bellen.com, de grootste telecomvergelijker, is T-Mobile de goedkoopste.

Met dit goedkoopste mobiel internet abonnement heeft u altijd en overal snel mobiel internet. Ideaal voor internet op de camping komende zomer, of onderweg in de trein.

 T-Mobile Internet Stick

Wat is dan dit goedkoopste abonnement? De Internet Stick van T-Mobile. Online geven ze een korting van 5 Euro. U betaalt slechts 10,- per maand in plaats van 15,-. Geen wonder dat ze de goedkoopste zijn! Bestel nu snel de  T-Mobile Internet Stick.

  • Zorgeloos internetten voor een vaste prijs per maand
  • Download: tot 3,6 Mb per seconde
  • Upload: 1 Mb per seconde
  • Ondersteunt Windows 7, Vista, XP, 2000, Linux & Mac!

Ook interessant voor op de camping

Gaat u op vakantie naar een camping waar geen hotspot is? Of waar het bereik van draadloos internet erg slecht is? Gebruik dan deze usb stick van T-Mobile om mobiel te internetten op de camping. Mensen maken zelfs gebruik van mobiel internet thuis, in plaats van hun vaste ADSL aansluiting.
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Goedkoopste mobiel internet abonnement

  1. J. Luikens zegt:

    T-Mobile Laptop Economy kost geen 9,95 maar 14,95 per maand bij een tweejarig contract, daarna 19,95. Geen informatie is beter dan verkeerde informatie…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑