OverOp deze site vindt u informatie over draadloze netwerken (WiFi) welke onder andere gebruikt worden om draadloos te kunnen internetten. U vindt hier informatie over draadloze kantoor netwerken, draadloze stadsnetwerken, een draadloos netwerk voor thuis, hotspots en alles over mobiel internet.

Hier leest u alles over de werking van WiFi, het installeren en beveiligen van een draadloos netwerk en de benodigde producten voor draadloos internet.

Over de maker

Deze site werd tot en met 2014 bijgehouden door Jan Mulder, tegenwoordig werkzaam als online marketeer. Jan heeft jarenlange draadloze WiFi netwerk ervaring en is enkele jaren werkzaam geweest bij een grote organisatie gespecialiseerd in draadloze netwerken.

Hierbij verkocht hij draadloze netwerk apparatuur aan particulieren die thuis draadloos wilden internetten en adviseerde omtrent apparatuur en WiFi antennes.

Ook heeft hij vele zakelijk draadloze projecten gedaan. Denk hierbij aan een draadloos netwerk in een school, draadloos internet (hotspot) op een camping en het dekken van grote gebieden met WiFi (jachthavens, stedelijke omgevingen).

Vanaf 2015 is de website overgenomen door KommaGo, het bedrijf achter verschillende specialistische webwinkels waarvan www.wifishop.nl u waarschijnlijk wel bekend voor komt. KommaGo heeft Wi-Fi specialisten in huis met meer dan 15 jaar ervaring. Deze specialisten zullen de website van interessante artikelen over draadloos internet voorzien.

Vragen?

Zit je met een vraag over WiFi? Die mag je altijd stellen! Via social media zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt ons een bericht sturen via Facebook (en druk dan meteen even op ‘vind ik leuk’). Is uw vraag in 140 tekens te stellen, dan zijn wij ook te bereiken via Twitter

Comments are closed.

Back to Top ↑