Draadloze tv

door Jan Mulder

11

Digitale Interactieve TV van KPNInteractieve TV van KPN is televisie kijken via het internet. De harddiskrecorder ontvangt het signaal en zet dit door naar de televisie. Omdat Interactieve TV via het internet werkt kun je zelf bepalen wat je kijkt, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt en gewoon op je eigen tv. Bovendien heb je geen kabelaansluiting meer nodig, want je kijkt tv via je internetaansluiting. Doordat Interactieve TV via uw modem uw huiskamer binnenkomt, heeft u geen last van storingen door bijvoorbeeld weersinvloeden. Iets wat met het ontvangen van digitale tv met een antenne van Digitenne wel voor kon komen.

Wat is er allemaal mogelijk met Interactieve TV via het internet?

  • Live tv pauzeren en verder kijken wanneer het uitkomt zonder iets te missen.
  • Je hoeft nooit meer de deur uit om een film te huren. Via je afstandsbediening selecteer je eenvoudig een film uit de collectie van Videoland.
  • Met Programma Gemist kun je die vergeten te kijken serie, film of journaal uitzending opnieuw beleven.

Elektronische Programma Gids

Met de Elektronische Programma Gids zie je in één oogopslag welke programma’s op welke tv-zenders worden uitgezonden. Een papieren tv-gids heb je dus eigenlijk niet meer nodig. Je selecteert eenvoudig het programma dat je wilt bekijken. Er verschijnt vervolgens gedetailleerde programma-informatie. Ook tijdens een tv-uitzending is deze informatie opvraagbaar.

  • Eenvoudig een programma zoeken op Categorie, op beginletter van de programmanaam (zoeken op A-Z) of via Zoeken op Trefwoord.
  • Direct vanuit de programmagids een tv-programma opnemen.
  • Voor elk gezinslid een persoonlijke zenderlijst (profiel) samenstellen. Je bepaalt dus zelf welke zenders er in de zenderlijst getoond worden.
  • Een programmaherinnering instellen als je herinnerd wil worden wanneer een tv-programma begint.

Programma gemist tot tien dagen terug

Vergeten om die leuke serie of film op te nemen? Of heb je het Journaal gemist? Met ‘Programma Gemist’ van interactieve tv is dit geen probleem. Recent uitgezonden tv-programma’s van Nederland 1, 2, en 3 kun je tot 10 dagen na de uitzending in hoge digitale kwaliteit alsnog gratis kijken op je tv. Binnenkort kun je ook programma’s terugkijken van andere commerciële zenders.

Tot 100 uur opnemen

Met de harddiskrecorder kun je programma’s opnemen en bewaren op de harde schijf. De harde schijf van 160 GB biedt ruimte voor ongeveer 100 uur tv-opnames. Opnemen gaat eenvoudig via de Elektronische Programma Gids. De opgenomen programma’s kun je via het menu van de harddiskrecorder gemakkelijk oproepen.

Tegelijkertijd tv kijken en opnemen

Met de harddiskrecorder kun je twee kanalen tegelijk ontvangen. Dat betekent dat je tv kunt kijken en tegelijkertijd een andere tv-uitzending kunt opnemen. Ook als je een live tv-uitzending pauzeert, kun je tegelijkertijd een programma opnemen op een andere zender. De harddiskrecorder is gemakkelijk aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je al digitaal tv kijken of radio luisteren.

Wat heb je nodig voor interactieve tv?

  • Een internetaansluiting van KPN (of InternetPlusBellen)
  • Een tv
  • Het startpakket van interactieve tv van KPN

Interactieven TV bestellen

U wilt graag Interactieve TV? Bestel Interactieve TV op de site van KPN

Draadloze interactieve tv van KPN

Interactieve tv van KPN werkt via internet, met een UTP kabel. Dit kun je middels wifi draadloos maken met de producten van Ruckus Wireless. Bekijk ze hier:

TV advies tool

Voor goede beeldkwaliteit is natuurlijk ook een goede televisie nodig. Welke tv het beste is, is afhankelijk van uw situatie. Volg daarom de TV advies tool voor de beste lcd tv voor uw situatie!
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.11 reacties op Digitale Interactieve TV van KPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑