Ruckus ontvanger voor draadloze Interactieve TV

De Ruckus Mediaflex 2111 adapter is een speciale wifi ontvanger voor multimedia toepassingen. Ideaal als ontvanger voor Interactieve TV van KPN. Deze ontvanger sluit u op uw set top box aan, zodat u geen kabels meer hoeft te trekken!

Perfecte combinatie

Samen met de Ruckus multimedia router zorgt deze Mediaflex adapter voor perfecte draadloze tv. Ideaal voor Interactieve TV van KPN. De Belgische provider Belgacom levert deze combinatie al enige tijd.

Hoogwaardige verbinding

Wanneer de 2111 adapter samen met de 2825 router wordt gebruikt, wordt continue de optimale route voor het draadloze signaal bepaald. Plotselinge interferentie zal dus niet meer voor storingen van uw televisie-signaal zorgen. Zodoende beschikt u over de meest stabiele en betrouwbare wifi verbinding die mogelijk is: maximaal bereik, stabiliteit en bandbreedte!

Betrouwbaar

Als één van de meest gevoelige wifi-ontvangers op de markt is de Ruckus MediaFlex adapter ideaal voor het realiseren van een betrouwbare draadloze verbinding voor apparaten met een ethernet-aansluiting zoals set top boxes, personal video recorders, media centers en media-center extenders. De Ruckus MediaFlex 802.11b/g adapter biedt ongekend bereik en betrouwbaarheid en zorgt ervoor dat er geen dode hoeken meer zijn.

Gepatenteerde antenne techniek

dataverkeer, zodat u ongestoord tegelijkertijd gebruik kunt maken van spraak, beeld en dataverkeer in uw woning. Met deze speciale antenne techniek werkt dit veel beter dan met standaard wifi apparatuur. En dat ook nog eens met een zeer goede wifi radio van maar liefst 200mW!

Deze draadloze tv ontvanger bestellen?

Update 2012:

De 2111 is opgevolgd door de Ruckus Mediaflex 7111. Deze is te bestellen bij IP Cam.

TV advies tool

Voor goede beeldkwaliteit is natuurlijk ook een goede televisie nodig. Welke tv het beste is, is afhankelijk van uw situatie. Volg daarom de TV advies tool voor de beste lcd tv voor uw situatie!

3 thoughts on “Ruckus ontvanger voor draadloze Interactieve TV

 1. vraagje als je met powerplugs werkt, kan je dan beneden bv nederland 1 kijken en boven de BBC?
  Ik heb namelijk gehoord dat je alleen maar boven kan kijken naar de zender die op dat moment beneden aan staat. Ik zat te denken aan een overstap naar tele2 en dan hun powerplugs te gebruiken.

  MVG Paula

  1. Beste Paula,

   Je kunt het beste gewoon een 2e settopbox voor de TV boven kijken. Je kunt niet gewoon een 2e TV aansluiten met homeplugs. De settopbox kun je dan wel met homeplugs op je router aansluiten zodat je geen kabel naar boven hoeft te trekken.

 2. Hallo Jan,

  Ondersteund deze ontvanger voor draadloze interactieve TV ook het Audio Return Channel van mijn HDMI kabel? Ik heb namelijk enige tijd geleden een HDMI kabel gekocht bij http://www.hdmi-kabel.nl, aangezien deze ARC ondersteunde. ARC is een functie die geluid terugstuurt naar de aangesloten settopbox/home cinema set, waardoor ik geen optische kabel meer hoef te gebruiken. Maar niet elk apparaat ondersteund ARC even goed.

  Ik heb namelijk een Pivos XIOS mediaspeler gekocht, in feite zou deze ARC moeten ondersteunen, maar het geluid komt er zo haperend uit (heb het ook geprobeerd met een andere kabel, had deze namelijk geruild voor een andere maar ondervond hetzelfde probleem). Nu heb ik de mediaspeler aangesloten via de optische kabel, maar kan ik geen optische kabel meer trekken naar mijn home cinema set.

  Nu hoop ik dus dat deze ontvanger wel ARC ondersteund, kan jij me hier wellicht meer informatie over geven?

  Met vriendelijke groet,
  Pablo Plinter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.