Draadloze tv

door Jan Mulder

1

Ruckus router voor draadloze Interactieve TVU wilt draadloze tv? Gebruik dan de Ruckus Mediaflex 2825 router in combinatie met Interactieve TV van KPN. De Ruckus Mediaflex is de eerste draadloze router voor multimedia-distributie (internet, telefonie, TV).

Draadloze multimedia

Met de MediaFlex kunt u genieten van IP-gebaseerde video-toepassingen, zoals Interactieve TV zonder kabels door uw woning te hoeven trekken. De MediaFlex 2825 is het eerste multimedia platform dat IP-televisie, VoIP en internet
draadloos in alle hoeken van uw huis weet te brengen.

Draadloze Interactieve TV

Gebruik deze router om het signaal van Interactieve TV van KPN draadloos te verzenden. Als ontvanger voor uw tv gebruikt u dan de Ruckus Mediaflex 2111 adapter. De Belgische provider Belgacom levert deze producten al enige tijd voor hun Interactieve TV.

TV advies tool

Voor goede beeldkwaliteit is natuurlijk ook een goede televisie nodig. Welke tv het beste is, is afhankelijk van uw situatie. Volg daarom de TV advies tool voor de beste lcd tv voor uw situatie!

Multi tasking

De Ruckus MediaFlex combineert een unieke en gepatenteerde antennetechniek met geavanceerde beheer van dataverkeer, zodat u ongestoord tegelijkertijd gebruik kunt maken van spraak, beeld en dataverkeer in uw woning. Met deze speciale antenne techniek werkt dit veel beter dan met standaard wifi apparatuur.

Unieke eigenschappen

 • Geïntegreerde gepatenteerde antennetechnologie zorgt voor betrouwbaarheid en vergroot bereik
 • Draadloze multimedia, u hoeft geen kabels te trekken en heeft dus echt draadloze tv
 • 20 Mbp/s gegarandeerde bandbreedte in elke hoek van een 4000 vierkante meter grote kamer
 • Enige systeem ter wereld dat draadloze IP televisie (en dus Interactieve TV) ondersteunt

Specificaties

Naast zijn draadloze systeem met 200mW zendvermogen en speciale antenne techniek, is de Ruckus Mediaflex uitgerust met een 5 poorts switch waarop u bekabeld computers of apparaten aan kunt sluiten. Ook uw internetverbinding wordt draadloos verzonden met deze multimedia router, die u op uw InternetPlusBellen of ander KPN internet modem aansluiten.
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Ruckus router voor draadloze Interactieve TV

 1. arjen hoogervorst zegt:

  Hoi,
  Kun je me ( techneut ) uitleggen waarom KPN-interactieve TV niet via normale wifi kan?
  Ik heb een AP 300 N op UTP-poort van router aangesloten.
  Ik heb een 150 N wifi client adapter met UTP netwerkpoort op laptop UTP-poort aangesloten en haal daarmee 60 mB wifi internetspeed. Werkt feilloos.
  Sluit ik de clientadapter op de UTP van de KPN-tuner aan, dan krijg ik wel de zenderinformatiebalk op het scherm, maar geen TV-beeld en geluid.
  Weet jij waarom niet?

  Groet
  Arjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑