Computer

door Jan Mulder

0

Linksys Media Hub: NMH410 media hubDe NMH410 Media Hub van Linksys is een betaalbare media server met een harde schijf van maar liefst 1 terrabyte! Met de NMH410 brengt Linksys een gebruiksvriendelijke NAS op de markt.

Met dit compacte kastje maakt u eenvoudig video’s, audio en andere bestanden via uw thuisnetwerk en via internet toegankelijk.

Er is veel aandacht geschonken aan de webinterface van deze Linksys NAS. De interface ziet er zeer gelikt uit en deze media hub indexeert automatisch uw nieuwe mediabestanden. Ook het afspelen van bestanden gaat probleemloos.

Media center

Zorg voor eenvoudige toegang tot uw mediabestanden en stream deze vanuit een veelzijdige, uiterste krachtige opslaghub. Dankzij de voorzieningen voor multistreaming kunt u van meerdere mediabestanden tegelijk genieten: u kunt een film bekijken terwijl uw kinderen naar muziek luisteren en uw partner foto’s bekijkt.

De intelligente aggregatie zorgt ervoor dat mediabestanden automatisch worden opgezocht, gekopieerd en geordend vanaf alle UPnP-apparaten op uw netwerk, waarbij zelfs nummers van dezelfde cd die op verschillende plaatsen zijn opgeslagen, worden samengevoegd tot één virtueel album. Met de ingebouwde medialezer is het mogelijk rechtstreeks foto’s te importeren van Compact Flash-apparaten, SD-kaarten en Memory Sticks zonder dat u hierbij een computer nodig hebt.

Ruimte zat!

Binnen zijn stijlvolle, compacte design kan de hub met zijn grote capaciteit honderden uren video en honderdduizenden foto’s en muzieknummers bevatten. Met zijn harde schijf van 1 terabyte en extra schijfstation kan deze Media Hub (modelnummer NMH410) meegroeien met uw mediaverzameling. Het LCD-kleurenscherm vergemakkelijkt het beheren van uw opslagruimte.
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑