Engenius

door Jan Mulder

0

Engenius ECB150De ECB150 is niet meer leverbaar, bekijk in plaats daarvan de Engenius ECB300

Zelfs dit instapmodel uit de krachtige Engenius productlijn is met 400mW zendvermogen zo’n 10 keer krachtiger dan je huidige draadloze router. Hiermee los je problemen met slecht bereik voorgoed op!

  • Voortaan heb je overal bereik, ook op zolder en in de tuin
  • 150 Mbps 802.11n voor razendsnel internet
  • Verwisselbare antenne om nog groter bereik te creëren

150 Mbps wireless N

De Engenius Engenius ECB150 werkt op de 802.11n standaard en kan snelheden tot 150 Mbps behalen. Zo laden de internetpagina’s nog sneller!

Hoe werkt het?

Heeft je huidige draadloze router niet genoeg bereik? Het is vervelend als op sommige plaatsen het bereik niet genoeg is waardoor internet langzaam of zelfs helemaal niet werkt. Doordat de Engenius ECB150 een extreem hoog zendvermogen heeft kun je problemen met slecht bereik oplossen.

De Engenius ECB150 wordt met een kabeltje op je draadloze router of  modem aangesloten en zorgt voor een draadloos netwerk dat zo’n 10 x krachtiger is dan je huidige situatie. Bestel daarom vandaag nog de Engenius ECB150 en je hebt nooit meer last van een langzame verbinding.

De ECB150 is niet meer leverbaar, bekijk in plaats daarvan de Engenius ECB300
Tags:


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑