Engenius

door Jan Mulder

29

Engenius EUB9603H

De sterkste ontvanger op de markt. Niet tevreden? 30 dagen recht op retour!

Met een zendvermogen van maar liefst 500mW is deze Engenius EUB9603H  USB WiFi ontvangen zo’n 10 keer krachtiger dan standaard ontvangers. Ideaal om draadloos internet op zolder te ontvangen of om te verbinden met de hotspot op de camping.

  • Nooit meer slecht bereik
  • Te installeren op Mac en Windows
  • Mogelijkheid om sterkere antenne aan te sluiten
  • 150 Mbps 802.11n voor razendsnel internet

150 Mbps wireless N

De Engenius EUB9603H werkt op de 802.11n standaard en kan snelheden tot 150 Mbps behalen. Zo laden de internetpagina’s nog sneller!

Door iedereen te installeren

De installatie is plug & play en hierdoor te installeren door iedereen. Zelfs als u geen computer expert bent. Daarnaast werkt deze usb-adapter niet alleen onder Windows, maar zijn er ook drivers beschikbaar voor Mac gebruikers.

Groot bereik

Problemen met een slechte internetverbinding? De Engenius EUB9603H zorgt ervoor dat u daar geen last meer van heeft. Bestel daarom direct de sterkste wifi ontvanger op de markt.

Tags:


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.29 reacties op Engenius EUB9603H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑