Mobiel internet

door Jan Mulder

3

SignaalPlus voor beter mobiel bereikIedereen heeft er wel eens last van: geen bereik met je mobiel. Vodafone heeft hier met Signaal-Plus een oplossing voor gevonden. Met SignaalPlus Plug&Play heeft iedereen met een priv├ę of zakelijk Vodafone abonnement vanaf nu ook binnen optimaal 3G-bereik voor mobiel internet en telefonie.

Wat is SignaalPlus?

Signaal Plus wordt geregeld via een draadloos kastje, de Femtocel 1.0. Je steekt het apparaat in het stopcontact en verbind het met je eigen vaste internetaansluiting met behulp van de meegeleverde ethernetkabel. Vanaf nu kun je binnen in huis of op kantoor gebruik maken van je eigen 3G-netwerk.

SignaalPlus Plug&Play werkt alleen met een mobiel abonnement van Vodafone en kun je hier bestellen.

Wat zijn oorzaken van slecht bereik?

Geen bereik met je mobiele telefoon kan diverse oorzaken hebben. Het zijn vooral de materialen die in gebouwen gebruikt worden die voor geen of slecht bereik zorgen.

 1. Beton:Alle kantoorpanden zijn tegenwoordig gemaakt van beton. Dit is niet bevorderlijk voor goed bereik.
 2. Metalen: Ook wordt er veel metaal gebruikt in gebouwen. Wanneer metaal in te hoge dichtheid wordt gebruikt kan dit signaal blokkeren.
 3. Steen: Dikke stenen muren kunnen ervoor zorgen dat uw bereik wegvalt.
 4. Klimaatplafonds en wanden: Klimaatplafonds en wanden zijn met hun geïntegreerde verwarmingselementen een duurzame manier om u te voorzien van een prettig binnenklimaat. Maar wilt u bellen, dan moet u wel even naar buiten.
 5. Zonwerend glas: Net als bij WiFi signalen hebben de signalen voor mobiel verkeer moeite met zonwerend glas en draadglas.

Demonstratie Video

Bereik van uw Vodafone signaal verbeteren?

Bestel dan direct SignaalPlus!
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.3 reacties op SignaalPlus voor beter mobiel bereik

 1. Rob de Jager zegt:

  Ik heb een Huawei B593 met Vodafone simkaart (abo 4G). Helaas is Vodafone signaal 3g en 4g op de Veluwe (waar ik de Huawei gebruik) laag. Binnenkomend signaal 1= streepje terwijl max 5 streepjes mogelijk zijn. In de randstad is de ontvangst 3 streepjes). Kan ik met Vodafone Signaal plus het binnenkomende 3g en 4g signaal verbeteren zodat ik beter en sneller internet krijg?

 2. M.C. zegt:

  zo technisch als mijn voorganger kan ik het niet formuleren. Ik zoek me onnozel om de galaxy s6 te kunnen afdrukken, i.p.v.downloaden.dan laat wifi het afweten.terwijl internet het goed doet op tv en de computers. Is daar nog iets voor te vinden

  • M.C. zegt:

   M.C.

   Sorry, ik vergat dat het om de gebruikshandleiding gaat van de galaxy s6 140 pagina’s.Dat is niet niks Downloaden is niets mij. Daarom wil ik graag afdrukken, maar tot op dit moment krijg daar geen antwoord voor.Vast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑