Draadloze printer

door Jan Mulder

1

Goede draadloze printer voor een scherpe prijs!Als je schrijft over draadloze netwerken kun je zelf natuurlijk niet om een draadloze printer heen. Op de afbeelding hiernaast zie je mijn wifi printer. Wat is nou het voordeel van een draadloze printer en waar heb ik voor gekozen? Je leest het in dit artikel.

Met een draadloze printer kun je printen vanaf al je computers, terwijl je printer draadloos met je draadloze router is verbonden. Je hoeft je printer dus niet met een kabeltje aan je computer of laptop te verbinden. Ik heb gekozen voor een wireless all-in-one printer waarmee je kunt printen, scannen, kopiëren en faxen.

Zelf ben ik erg weg van de Canon Pixma printers. Ik heb dan ook voor een Pixma gekozen voor een betaalbare prijs.

Canon Pixma MX340

Mijn keuze is gevallen op de MX340 uit de Canon Pixma serie. Zoals gezegd kun je hier dus, naast printen, mee scannen, faxen en kopiëren. Een echte all-in-one printer dus! Hij is heel snel met afdrukken en heeft ook nog eens een geweldige afdrukkwaliteit. Zelfs foto’s drukt hij haarscherp af, dankzij de 4800 x 1200 dpi printresolutie.

MX340 bestellen

Voordelen van een draadloze printer

  • Printen vanaf al je computers, zonder kabels
  • Je kunt je printer overal neerzetten, hij hoeft niet naast je computer te staan
Tags: , , , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Goede draadloze printer voor een scherpe prijs!

  1. Ad zegt:

    Ik heb een Canon MP 640, wanneer die het doet zijn de resultaten erg goed.
    Microsoft wijzigde iets in Windows(7) of Canon iets in de sorfware voor de multifunctional, in ieder geval, draadloos doet die mooie printer niets meer en Microsoft noch Canon is in staat om in simpele stappen aan te geven hoe ik de printer weer gewoon draadloos kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑