Draadloze printer

door Jan Mulder

1

Inkt bestellen voor de printerDe inkt voor uw printer op? Via internet kunt u vaak goedkoop inkt bestellen. Er zijn verschillende soorten inkt.

Originele inkt

De originele inkt wordt gemaakt door de fabrikant van uw printer. Ook deze is online te bestellen bij de winkels die inkt verkopen.

Milieupatronen

Dat zijn originele inktpatronen die opnieuw worden gevuld om zodoende het milieu minder te belasten. Lege patronen worden ingezameld en in een speciaal daarvoor uitgeruste fabriek gereinigd, opnieuw gevuld en getest op printkwaliteit. Doordat het patroon wordt hergebruikt is de prijs voor u als consument lager dan die voor een origineel patroon.

Compatible inkt

Compatibele patronen worden niet door de officiële patroonfabrikanten gemaakt, maar passen perfect in uw printer – tegen een beduidend lagere prijs dan originele patronen.

De compatibele en milieupatronen van online inkt winkels worden gefabriceerd door zorgvuldig uitgekozen partners met ISO 9001 certificering. De eisen voor een goede printkwaliteit zijn hoog. Onafhankelijke testen in diverse Europese computer- en digitale fototijdschriften hebben de goede kwaliteit bevestigd. Lees meer over printer inkt bij de consumentenbond.

Inkt bestellen

Test zelf en vergelijk de prijs en kwaliteit met originele patronen. Je kunt inkt voor de printer bij de volgende online winkels bestellen:
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Inkt bestellen voor de printer

  1. Patrick zegt:

    Leuk stukje, let wel op; de milieupatronen of beter gezegt de remanufactured patronen zijn wel slechter van kwaliteit. Doordat veel delen worden gerecycled die er eigenlijk niet op berust zijn zie je een duidelijke afname van de printkwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑