Draadloze printer

door Jan Mulder

2

PIXMA MP560 best getestU zoekt een goede draadloze all-in-one printer? Het meest populaire model is de Canon Pixma MP560. Deze wifi printer is door maar liefst drie computer tijdschriften als beste getest! En voor de prijs hoeft u hem zeker niet te laten staan. Wat schreven de computer bladen?

Best getest door PC Consument

In februari 2010 kwam de Canon Pixma MP560 als beste uit de bus in het computer tijdschrift PC Consument. Het blad schreef onder andere het volgende:

“De MP560 biedt veel waar voor z’n geld met onder meer draadloos netwerk en een duplex unit voor een gemiddelde prijs van nog geen 140,-. De bediening is een genot…de afdrukkwaliteit is prima…het stroomverbruik is eveneens in orde.”

Computer Idee aanrader

In November 2009 was de Pixma MP560 aanrader bij het tijdschrift Computer Idee. Ook dit computer tijdschrift was enthousiast over deze all-in-one draadloze printer dankzij:

“de strakste lijnen….als enige in de test 2 verschillende invoerlades….. De fotoafdrukken met Easy-Photoprint EX behoren tot de besten van deze test.”

PC Magazine keuze van de redactie

Eveneens in november 2009 koos de redactie van PC Magazine voor de Canon Pixma MP560. Hier schreef men het volgende:

“In tegenstelling tot eerdere versies uit de MP5x) serie introduceert deze PIXMA heel wat extra functies….De kleurreproductie is een fractie beter dan de voorganger, de tekst is scherp en de snelheid is ruim voldoende voor thuisgebruik”

Canon Pixma MP560 kopen

Ook zo enthousiast geworden over deze alleskunner? Diverse online winkels bieden deze wifi printer aan. Zelf heb ik hem besteld bij Modern.

Bestel direct ook een MP560 bij Printershop!
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.2 reacties op PIXMA MP560 best getest

 1. Frank Snelders zegt:

  Hoe kan ik met mijn gekochte canon pixma 560 draadloos printen vanuit mijn apple tablet air ? Kunt u mij het e.e.a. duidelijk op papier zetten met uit leg. Want ik heb een hersenen infarct gehad.
  Bij voorbaat hartelijke dank.
  Tevens ook voor mijn PC besturing win7 32bit

  • Andre zegt:

   Zoek in de appstore naar : canon print inktjet/selphy (gratis)
   Deze app help je ipad of ios device je printer aan te sturen om te scannen/printen en eventueel aanpassen van scans.

   Op de pc moet je via printer toevoegen in configuratie een draadloos printer kiezen, de daarbij wizard helpt je meestal goed. Wel printer in je netwerk aan staan anders ziet hij m niet.

   Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑