Draadloze router

door Jan Mulder

0

N router & gigabit router: de Linksys WRT320NBent u op zoek naar een N router? Of juist naar een gigabit router? Met dit product haalt u allebei in huis!

Deze Dual-Band Wireless-N Gigabit-router biedt hoge prestaties voor zowel draadloze als bekabelde apparaten. Voor uw draadloze verbindingen kunt u de radioband instellen om interferentie in uw omgeving te voorkomen. De vier ingebouwde Gigabit-poorten bieden snelle verbindingen voor uw bekabelde apparaten.

Draadloze netwerkopslag

Al uw bestanden beschikbaar op al uw laptops en computers? Of een draadloze media server? Sluit uw NAS apparaat aan op 1 van de gigabit poorten, zodat u er een draadloze server van maakt!

N router

Iedereen in huis een draadloze verbinding. Met twee Wireless-N radiobanden kiest u de band die de minste storing geeft in uw omgeving. Dat is het grote voordeel van de Linksys WRT320N N router!

Beide banden bieden hoge prestaties voor soepele videostreaming, games met hoge framesnelheden, snelle gegevensoverdracht en zwaar internetgebruik met meerdere gebruikers, en alles met een groot bereik en minder dode hoeken. Uw bestaande Wireless-G, -B, of -A apparaten kunnen ook worden verbonden. De grote broer van deze router kan zelfs beide banden (5 GHz en 2.4 GHz) tegelijk gebruiken, dat is de WRT610N router

Gigabit router

Meer toegankelijk via uw netwerk. Sluit Gigabit-netwerkopslagstations, computers, printers en andere apparaten aan op de vier Gigabit ethernetpoorten en geniet van hogere snelheden dan met bekabelde Fast ethernetpoorten. Naast N router, is dit product ook nog eens een gigabit router!

Hoge snelheden

De 300 Mbps snelheden die beloofd worden haal je nooit in de praktijk. Deze WRT320N router is getest met de Linksys WUSB600N usb adapter. Met name op 5 GHz zijn netto snelheden haalbaar tot 90 Mbps. Dat zie je in de praktijk niet veel! Zelfs als je niet van plan bent de 5 GHz band te gebruiken, kunnen we je deze router zeker aanbevelen.

Waar te koop?

De Linksys WRT320N is inmiddels niet meer leverbaar. De E2500 van Linksys is een router uit de nieuwe productlijn en een goed alternatief. Je koopt hem bij de onderstaande winkels:
Tags: , , , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑