Van hardware fabrikant Netgear heb ik een drietal producten toegestuurd te kregen om te testen. Voor deze website zal ik reviews gaan schrijven over deze producten.

De komende periode zullen jullie van ieder product een review zien verschijnen. Ik ben zeer benieuwd naar mijn bevindingen, Netgear heeft in ieder geval interessante producten opgestuurd.

Omdat ik enthousiast ben en zin heb om met de producten van Netgear aan de slag te gaan kondig ik de Netgear reviews vast aan.

Zodra er een review geplaatst is zal ik ook dit bericht updaten en de link naar het artikel met mijn bevindingen plaatsen. Hieronder de producten die ik ontvangen heb:

Netgear review producten

Deze Netgear producten worden getest

  • Netgear Universal WiFi Internet Adapter WNCE2001
  • Netgear Powerline AV 200 Mini Set XAVB1301
  • Netgear Universel WiFi Range Extender WN3000RP

Netgear Universal WiFi Internet Adapter

Met dit product verbind je een product met bekabelde netwerk aansluiting draadloos met je thuisnetwerk en internet. Deze Netgear WiFi adapter sluit je aan op de LAN poort en je hoeft geen kabels te trekken, je kunt je game console, tv of ander apparaat met ethernet aansluiting draadloos verbinden. Ik ben benieuwd!

Netgear Powerline AV 200 Mini Set

Dit zijn de homeplug adapters van Netgear. Hiermee maak je een netwerkverbinding via het stopcontact en sluit je het kastje voor digitale tv (zoals Interactieve TV van KPN) aan zonder kabels te trekken. Ook geschikt voor die pc op zolder waar geen netwerkkabel ligt en je WiFi het niet redt qua bereik. Ook van dit Netgear product lees je hier binnenkort een review.

Netgear Universel WiFi Range Extender

Met een range extender, of repeater, vergroot je het bereik van je wireless netwerk. Vaak werkt een range extender alleen als de wlan router van hetzelfde merk is, Netgear beweert met de WN3000RP een repeater gemaakt te hebben die met alle andere merken samenwerkt. En dat ga ik voor jullie testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.