Draadloze router

door Jan Mulder

0

Router voor Windows 7Een router met het logo ‘Compatible met Windows 7′ is eenvoudig in te stellen onder Windows 7. Met name de routers van Linksys en D-Link zijn uitgerust met dit logo. Heeft u al zo’n router? Lees dan het artikel draadloos internet Windows 7.

Router met Windows compatible logo aanschaffen

Wilt u ook graag een eenvoudige installatie? Dan kunt u er voor kiezen een router met dit logo aan te schaffen. U kunt dan gebruik maken van het programma ‘Windows nu verbindng maken’.

Wilt u graag weten welke routers allemaal geschikt zijn voor Windows 7? Op de site van Microsoft vindt u een lijst.

Niet noodzakelijk

Het is niet noodzakelijk om een router met dit logo aan te schaffen. Een router werkt opzichzelf en ook zonder dit logo is zo’n router te installeren. Een router werkt namelijk met ieder besturingssysteem, dus ook met oude Windows versies, Linux en Mac. Lees dan het artikel draadloos internet installeren.
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑