WRT610N router van Linksys: dual band N & gigabit

De WRT610N router van Linksys is gebouwd op snelheid. Deze wireless n router is optimaal ontwikkeld voor muziek, media, films en games.

Deze dualband n router levert een dubbele bandbreedte en is optimaal geschikt voor media, dus u kunt overal in huis zonder vertraging genieten van soepele streaming.

Profiteer van snellere draadloze connectiviteit en minder onderbrekingen met twee Wireless-N banden, de meest geavanceerde draadloze technologie van dit moment. De banden van 5 GHz en 2,4 GHz werken afzonderlijk van elkaar, maar wel gelijktijdig.

U kunt dus uw eigen ideale configuratie instellen door bijvoorbeeld de band van 2,4 GHz te reserveren voor surfen, e-mailen en afdrukken en de minder drukke band van 5 GHz vrijhouden voor tijdgevoelige activiteiten als muziek, games en HD-video.

Voordelen WRT610N router

  • Twee Wireless-N banden voor geweldige draadloze entertainment
  • Media Optimized Networking-technologie zorgt voor een soepeler streaming van HD-video, muziek of games.
  • Storage Link levert de USB-connectiviteit voor harde schijven en externe opslagmedia.

Gigabit poorten

Dankzij de vier geïntegreerde 10/100/1000 Gigabit Ethernetpoorten kunt u netwerkopslag, computers en andere apparaten rechtstreeks aansluiten op uw netwerk en is deze apparatuur ook veel sneller toegankelijk. Storage Link levert de USB-connectiviteit voor harde schijven en Memory Sticks. De WRT610N router is dus ideaal voor de veeleisende gebruiker!

Voordelen

Linksys heeft met de WRT610N router een goed apparaat op de markt gebracht. Door de Dual-N band ondersteuning kent hij weinig concurrenten.

  • Echte dual band wireless n
  • Goed draadloos bereik
  • Eenvoudige configuratie
  • USB poort voor media server

Waar is deze router te koop?

Ook onder de indruk van de mogelijkheden van de WRT610N router? Bekijk anders het filmpje hieronder ook eens. Deze router is onder andere te koop bij de volgende online shop:

WRT610N router filmpje van Linksys

1 thought on “WRT610N router van Linksys: dual band N & gigabit

  1. Is deze router nou simultaneous dual band? die functie beschrijf je mooi in een ander artikel maar het is in dit artikel niet duidelijk of deze router dit ondersteund, er staat alleen “Echte dual band wireless n”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.