Mobiel internet

door Jan Mulder

10

Hollands Nieuwehollandsnieuwe is een nieuwe aanbieder van mobiele telefonie met een nieuw type abonnement: het voorafvoordeel abonnement. Ze combineren de voordelen van een abonnement en prepaid op een unieke manier.

Daarmee biedt hollandsnieuwe het beste van 2 werelden. Het combineert de lage prijzen van een abonnement, maar omdat je vooraf betaalt, heb je de controle van prepaid. hollandsnieuwe hanteert geen credit check, want iedereen is welkom!

Altijd hetzelfde tarief

hollandsnieuwe is anders. Zo betaalt de consument de kosten van het abonnement en eventueel extra beltegoed vooraf en profiteert zo van de superlage tarieven voor bellen en sms’en. Internetten is ook mogelijk, met één van de voorafvoordeel extra bundels, inclusief mobiel internet. Beltegoed bijkopen kan bij Hollands nieuwe telefoon aanbieder uiteraard ook tegen hetzelfde lage tarief.

Nooit meer schrikken van je telefoonrekening? Direct naar hollandsniewe en bel altijd voor een laag tarief!

Geen verrassingen

Bij hollandsnieuwe, Hollands nieuwe telefoonaanbieder, bel, sms en internet je vanuit één bundel. Als de bundel bijna op is, ontvangt de consument een berichtje. Die kan er zelf voor kiezen de bundel aan te vullen, zo ontvangt de consument nooit een verrassend hoge rekening achteraf. 100% gegarandeerd. Het restant van de bundel gaat automatisch mee naar de volgende maand. De maandelijkse bundel en extra beltegoed zijn altijd drie maanden geldig. Het beltegoed dat als eerste is gekocht, wordt als eerste gebruikt.

Volledige controle

De abonnementen van hollandsnieuwe geven de consument maximale controle over zijn uitgaven. Er kan altijd eenvoudig extra beltegoed bijgekocht worden. Voor extra beltegoed geldt hetzelfde lage tarief als binnen de bundel. Daarnaast is het mogelijk om maandelijks gratis over te stappen naar een hogere of lagere bundel. Alles is eenvoudig online te regelen.

Vind jij het ook vreemd

 • dat je alleen binnen je bundel een laag tarief hebt?
 • dat je tot wel tien keer meer betaald buiten je bundel?
 • dat je daar niet voor wordt gewaarschuwd?
 • en dat je steeds weer verrast wordt door je rekening?

Hollands nieuwste mobiele telecom aanbieder introduceert daarom een heel nieuw type abonnement: het voorafvoordeel abonnement.

Met vooraf voordeel

 • betaal je nooit meer dan verwacht. 100% gegarandeerd
 • bel je altijd tegen een laag tarief
 • krijg je een seintje als je bundel bijna op is
 • bepaal je zelf of je beltegoed koopt

Hollands nieuwe is

Zelf bepalen. Vooraf betalen. Altijd een laag tarief voor bellen, sms en internet, binnen én buiten je bundel. Dus nóóit meer een te hoge rekening!
Tags: , , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.10 reacties op Hollands Nieuwe

 1. HM de Haan zegt:

  geachte heer/mevrouw!
  Als ik mij aanmeld voor Hollands nieuwe,kan ik dan ook sms-en naar verkorte nummers zoals bijv. 3040?
  En kan ik dan ook sms allert instellen?
  Alvast bedankt,m.vr.grt.

  HM de Haan – van Brugge.

 2. Wampie zegt:

  Heeft iemand ervaring met een Nokia en internet op je mobiel van hollands nieuwe. Graag reactie.

 3. Bertie Rietveld zegt:

  Heb eeb vraag gesteld 10 dagen geleden, nog steeds geen antwoord!

 4. Jan Mulder zegt:

  Wat is je vraag Bertie? Heb je die op deze site gesteld of aan Hollands Nieuwe? Deze site is niet van Hollands Nieuwe, maar een informatieve site over draadloze netwerken en internet.

 5. jan zegt:

  ik word echt gek van hollands nieuwe overal staat niks anders dan dat het helemaal fantastisch is en geen verrassingen met hoge rekeningen (zeker leuk) maar nuttige informatie is nergens te vinden en hoeveel vragen je ook stelt aan de klantenservice je krijgt geen reactie terug ik wacht al 3 weken op een reactie over hoe het zit met dat internet. bij de laatste 2 abbonementen staat inclusief internet maar heb je nou weer dat gedoe met zoveel mb of heb je gewoon internet zonder dat mb gedoe.

 6. Daan zegt:

  heeft iemand een goede eerlijke reactie op het mobiel abonnement van Hollands nieuwe?

 7. Daan zegt:

  internet is simpel bij de laatste 2 abonnementen kan je voor €10,- 1000mb bij kopen of je abo veranderen in 275 mb maar dat zou ik niet doen dat is kei duur en bij de 1e 2 abo’s kan je dat niet omdat die te goed koop zijn.

 8. Wampie zegt:

  Krijg internet van Hollandsnieuwe niet geinstallerd op mijn Nokia. Heeft iemand hier ervaring mee en kan die dat ook uitleggen?

 9. ton zegt:

  Kan op de site van hollanssnieuwe nergens een telefoonnummer achterhalen om ze te bellen. Zeer vreemd!!

 10. Geert zegt:

  Ik heb nu sinds een jaar hollandsnieuwe en ik ben zeer tevreden. Voorheen had ik altijd hoge rekeningen van vodafone en nu heb ik mijn kosten in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑