Mobiel internet

door Jan Mulder

0

T Mobiel internet op je laptopMobiel internet op de laptop kan zeer eenvoudig met een usb dongle. Volgens Bellen.com, de onafhankelijke telecom vergelijkingssite, is T-Mobile de goedkoopste.

Met T-Mobile mobielbreedbandinternet kun je online met je laptop waar en wanneer jij wilt. Zó kun je op elk gewenst moment e-mails versturen, het laatste nieuws checken of iets opzoeken met Google. Zonder onverwachte kosten achteraf.

Overal online, wanneer jij wilt voor maar €19,95 per maand

Voor slechts € 19,95 online met je laptop of Smartphone, waar je ook bent in Nederland. Met Laptop Economy kun je supervoordelig mailen, bloggen en contact houden met je vrienden, zonder onverwachte kosten achteraf.Laptop Economy kun je aansluiten in combinatie met ieder T-Mobile abonnement.

Bel je niet met T Mobiel? Dan kun je een Data Only-abonnement aansluiten met een T-Mobile internetstick of een laptop. Zo kun je overal draadloos internetten.
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑