door Jan Mulder

Winnaar EnGenius ECB350Dit is hem dan: de Engenius ECB350. Eén van de meest krachtige access points op de markt. Je gebruikt dit access point om een sterker WiFi signaal te creëren. Je sluit hem met een kabel aan op je huidige modem of router en je zult merken dat je een stuk beter bereik hebt. Eindelijk ook internet op zolder en in de tuin.

Van de fabrikant mag ik er 1 weggeven en jullie hebben de afgelopen tijd massaal gereageerd op mijn Facebook pagina. De winnaar wordt in deze video getrokken.. Helaas kan er maar de winnaar zijn maar ik kan jullie nu vast verklappen dat ik de komende tijd meer producten mag weggeven. Dus abonneer je nu gratis op mijn Youtube kanaal en wordt fan op Facebook, dan mis je geen enkele winactie.

 

Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.4 reacties op Winnaar EnGenius ECB350

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑