EnGenius accesspoint installeren

Dit is hem dan: de Engenius ECB350. Eén van de meest krachtige access points op de markt. Je gebruikt dit access point om een sterker WiFi signaal te creëren. Je sluit hem met een kabel aan op je huidige modem of router en je zult merken dat je een stuk beter bereik hebt. Eindelijk ook internet op zolder en in de tuin.

Van de fabrikant mag ik er 1 weggeven en jullie hebben de afgelopen tijd massaal gereageerd op mijn Facebook pagina. De winnaar wordt in deze video getrokken.. Helaas kan er maar de winnaar zijn maar ik kan jullie nu vast verklappen dat ik de komende tijd meer producten mag weggeven. Dus abonneer je nu gratis op mijn Youtube kanaal en wordt fan op Facebook, dan mis je geen enkele winactie.

 

4 gedachten over “Winnaar EnGenius ECB350

 1. Ik heb deze router sinds gister. Redelijke verbinding maar niet echt beter dan mijn oude tp-link. In de tuin 1 streepje meer, en ik heb hem op 29db staan. Eigenlijk de meerprijs t.o.v. mijn oude tp-link niet waard en die koste nog niet eens de helft.

  En heel irritant de verbinding wordt steeds verbroken, zodra ik met mijn mobiel op internet ga is hij wel weer heel snel terug verbonden. Is dat aan te passen in de instellingen? ik heb het namelijk niet kunnen vinden.

  En om de instellingen aan te passen moet ik hem steeds aan mijn laptop hangen, niet echt handig.

  1. in Nederland zitten we met een radio telecomwet, dat betekend dat we niet sterker mogen uitzenden dan 100mW op de 2.4 GHz en 5 GHz. Hoe jij aan de decibelen komt, is mij dan ook niet bekend.. Verder is een instabiele wifi verbinding 99,9 % niet te wijten aan je router, ik zou gaan denken aan interferentie in je omgeving, stoorzenders die WiFi signaal verstoren in de nabije omgeving. Je kan daarbij denken aan een draadloze IP camera of alarmsysteem, babyfoon en zelfs een magnetron… Het advies is om eens je kanaal te wijzigen.. Verder is het gewoon logisch dat je de router bedraad benaderd. Niets onhandigs aan….

 2. Foutje van mijn kant, het is geen 29 db maar 29 dbM! (inderdaad niet legaal op 800mw) Instabiliteit was een kwestie van iets uitzetten. Ander kanaal leverde een iets beter bereik op.
  Maar de snelheid blijft mij toch wat tegenvallen, misschien nog iets aan de instellingen veranderen. En ik blijf van mening hij de hogere prijs niet waard is. Achteraf gezien misschien beter twee losse (goedkopere) kunnen kopen en dan 1 op de eerste verdieping (daar komst de glasvezel binnen) en 1 beneden in de woonkamer.

 3. Hallo, ik zoek de meest voordelige manier om een omvormer binnen een systeem van zonne energie te verbinden aan draadloos internet.Het gaat uitsluitend om data verkeer.
  Welke wegen kunt u aan bevelen?

  met vr gr
  pc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.