Installeren

door Jan Mulder

1

Bestanden delen via een thuisgroep in Windows 7Windows 7 kent een nieuwe manier van netwerken: de Thuisgroep. Via deze functie deelt u gemakkelijk bestanden en mappen met ander gebruikers op het (bedrijfs)netwerk. Het toevoegen van nieuwe mappen of het intrekken van machtigingen kan gewoon via de Windows Verkenner plaatsvinden.

Thuisgroep

Een Thuisgroep is een verzameling Windows 7 computers binnen hetzelfde netwerk. Het maakt niet uit of dit bekabelde of draadloos met elkaar verbonden computers zijn. Ook printers, scanners en andere randapparatuur kunnen worden gedeeld.

Naast het delen van bestanden en mappen is het ook mogelijk media als audio en video te delen. Alle gebruikers van de Thuisgroep worden als gelijkwaardig beschouwd en krijgen dezelfde rechten.

Lees het artikel helemaal op de site van Microsoft.
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Bestanden delen via een thuisgroep in Windows 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑