Installeren

door Jan Mulder

0

Nieuw: binnenkort video tutorials en reviews



Binnenkort zul je op deze website en op mijn Youtube kanaal regelmatig nieuwe video’s zien verschijnen. Van Sony heb ik een Full HD camera ontvangen, de Sony HDR-PJ240E.

Deze camera stelt mij in staat om in prachtige beeldkwaliteit video’s op te nemen waarin ik uitleg geef over producten. Hierbij denk ik aan het bespreken van de nieuwste routers, video’s met uitleg over hoe een product te gebruiken en noem het maar op!

De nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor van deze camera  is snel, krachtig en vermindert het ruisniveau in het hele beeld. Dit werkt in combinatie met een gedetailleerde Exmor R®-CMOS-sensor voor een natuurgetrouwe reproductie van elk aspect van de scène in nauwkeurige, natuurlijke details. Dat belooft dus wat.

Wat willen jullie weten?

Ik ben benieuwd naar het soort video’s waar jullie op zitten te wachten. Laat dus een reactie achter en geef aan wat je graag wilt zien. En abonneer je vast op mijn Youtube kanaal zodat je geen enkele video hoeft te missen!




Tags: ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑