Draadloze printer

door Jan Mulder

1

MP640: Canon Pixma wifi printer best getestDe Canon Pixma MP640 wifi printer is ideaal voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar buitengewone kwaliteit en probleemloos printen. Dankzij het hybride inktsysteem kun je met 1 apparaat zowel kleurenprints als superieure foto’s maken. De printer beschikt over een wifi aansluiting en heeft de mogelijkheid om dvd’s en cd’s te printen. De Pixma MP640 is tevens uitgerust met een fantastische hoge resolutie scanner.

Beste product PC Magazine: januari 2010

Deze wifi printer is als beste getest door PC Magazine in de januari 2010 editie van het gelijknamige computer tijdschrift. Hieronder het jury rapport:

“Geen van de geteste All-in-Ones in deze vergelijkende test is slecht – hoewel we niet zo gecharmeerd zijn van de Epson Stylus SX525W – en ze hebben allemaal hun sterke en minder sterke kanten. We vinden de inktkosten per foto bij de apparaten van Brother en HP aan de hoge kant. Als we alle prestaties bij elkaar optellen, waarin we ook de inktkosten per foto meenemen, dan verdient de Canon PIXMA MP640 het predicaat PCM Keuze Beste Product.”

Canon Pixma MP640

Een hoogwaardige All-in-One Wi-Fi-printer die een uitmuntende fotokwaliteit biedt en snel documenten kan printen, scannen en kopiëren. Dankzij Wi-Fi en een Ethernet-poort kan de PIXMA MP640 naadloos worden geïntegreerd in een thuisnetwerk.

Koop de Pixma MP640 bij Central Point

Tip

Inkt voor de printer nodig? Lees het artikel inkt bestellen!
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op MP640: Canon Pixma wifi printer best getest

  1. Wat kost de Canon Pixma wifi en is die gemakkelijk in gebruik voor thuis????????
    groet, c.v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑