Draadloze router

door Jan Mulder

0

Wat is een gaming router?Een gaming router is speciaal ontwikkeld om multimedia verkeer (zoals games) voorrang te geven op het netwerk. Ze zijn speciaal ontworpen om patronen in de toepassing van datastromen te herkennen. Fabrikant Sitecom, onder andere, brengt een aantal populaire gaming routers op de markt.

Een draadloze gaming router zal prioriteit geven aan de optimale bandbreedte die is vereist voor een applicatie om zodoende de beste prestaties te leveren.

StreamEngine technologie

Een gaming router is meestal uitgerust met Stream Engine technologie. Deze intelligente technologie garandeert optimale draadloze of bekabelde prestaties en efficiƫntie voor applicaties als voice over IP (VoIP), gaming, streaming video en downloads.

StreamEngine gebruikt hard- en software om de kwaliteit van media over het netwerk te verbeteren, zonder enige configuratie. Je leest meer hierover op de site van StreamEngine (Engelstalig).

Installeren

Hoe je een gaming router kunt installeren, vind je in de handleiding van het bewuste model. Hier vind je algemene informatie over het installeren van een draadloos netwerk.
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑