Homeplug

door Jan Mulder

46

Homeplug voor Interactieve TVEr zijn steeds weer vernieuwingen op het gebied van digitale televisie. Nu is er Interactieve TV van KPN. Digitale televisie van geweldige kwaliteit. Dat komt binnen via je modem. En, daar komt het probleem, de set-top box sluit je met een netwerkkabel aan op je modem. De meeste mensen hebben geen netwerkkabel liggen naar hun tv.

Naast draadloze tv kun je ook een Devolo Homeplug gebruiken voor Interactieve TV. De verbinding gaat dan via het stopcontact en dit werkt zeer goed en verbluffend eenvoudig!

Devolo dLAN 200 AVplus

De dLAN 200 AVplus van Devolo is de beste homeplug voor Interactieve TV. Bij de aanschaf van een starter kit ontvang je 2 homeplug adapters: 1 voor op het modem en 1 voor de ontvanger voor Interactieve TV.

Je hoeft geen nieuwe kabels te trekken, je sluit de adapters aan en steekt deze in het stopcontact. Het werkt ook nog eens plug and play! En omdat de homeplug adapters een geïntegreerd stopcontact hebben, heb je dus geen extra stopcontact nodig.

Dankzij het geïntegreerde stopcontact kunnen andere eindapparaten of meervoudige contactdozen op de adapter worden aangesloten. Geen enkele stroomaansluiting gaat verloren. De geïntegreerde filter verbetert de gegevensdoorvoer binnen het thuisnetwerk aanzienlijk.

QOS

De Quality of Service functie zorgt ervoor de bandbreedte op dit 200 Mbps netwerk goed verdeelt wordt en multimedia en spraak voorrang krijgen. Ideaal dus voor VoIP en Interactieve TV.

Toepassingen

De Devolo dLAN 200 AVplus homeplug adapters zijn ideaal te gebruiken voor:

  • Interactieve TV van KPN
  • Xbox, Playstation of Wii op het netwerk aansluiten
  • Computers via het stroomnet op uw modem aansluiten

Starter Kit kopen

De Starter Kits van deze 200 Mbps homeplug adapters zijn onder andere te koop bij Central Point.

Devolo Starterkit direct online bestellen

TV advies tool

Voor goede beeldkwaliteit is natuurlijk ook een goede televisie nodig. Welke tv het beste is, is afhankelijk van uw situatie. Volg daarom de TV advies tool voor de beste lcd tv voor uw situatie!
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.46 reacties op Homeplug voor Interactieve TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑