Internet camping ENS202EXT-EzHOTSPOT

door Jan Mulder

66

EnGenius ENS202EXT-EzHOTSPOTFabrikant Engenius kondigt de ENS202EXT-EzHOTSPOT aan. Deze hotspot Extender Edition van Engenius zorgt voor perfect bereik in de caravan, bungalow of jachthaven.

De ENS202EXT-EZ Hotspot is een 2.4 GHz Wireless Outdoor Wi-Fi Hotspot extender/repeater en is uitermate geschikt voor het versterken van een zwak signaal van WiFi Hotspots, zoals bijvoorbeeld van Ziggo, UPC en KPN Hotspots.

1 voucher voor meerdere apparaten

De installatie van dit apparaat is zeer eenvoudig en er komen geen kabels aan te pas! De eigenaar beheert zijn eigen beveiligde draadloze netwerk en er is maar één internet voucher/login nodig voor het gehele gezelschap. Zo kunt u op 1 bon online met bijvoorbeeld uw laptop, smartphone en tablet. Het apparaat heeft tevens een IP65 waterproof-behuizing waardoor de unit buiten geplaatst kan worden.

EnGenius EZ Hotspot Extender Edition

Deze speciale hotspot ontvanger van Engenius werkt ook met hotspots van Ziggo en KPN. Bestel de Engenius Hotspot Extender en log voortaan met meerdere apparaten in met slechts 1 voucher.

Hoe werkt het?

Doordat de Engenius Hotspot Extender in een waterdichte behuizing wordt geleverd kan deze desgewenst buiten worden gemonteerd. Deze Hotspot Extender pikt het draadloze signaal van de hotspot op en zendt deze versterkt weer door.

Er is geen installatie nodig waarbij u de Engenius Hotspot Extender met een kabel op uw pc moet aansluiten. U kunt rechtstreeks vanaf u laptop, tablet of smartphone verbinden.

Zo kun je de verbinding delen met meerdere apparaten en zo een eigen Wi-Fi netwerk opzetten. Uniek aan deze Wi-Fi versterker is het hoge zendvermogen van 400mw en de mogelijkheid om ook KPN hotspots, UPC en Ziggo hotspots te ontvangen of te versterken. Bestel direct online bij Wifishop.

 

Nieuw Alternatief

Naast de EZ hotspot extender is er nu ook de EnGenius EZ repeater, dit is de indoor versie van de EZ hotspot extender en is voorzien van een nog eenvoudigere installatie interface. De nieuwe EZ repeater kan via een smartphone worden geinstalleerd en is goedkoper dan de EZ hotspot extender.

ez-repeater-banner
Tags: ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.66 reacties op EnGenius ENS202EXT-EzHOTSPOT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑