Snel internet

door Jan Mulder

0

Alcoma Wireless 1.25 Gbps straalverbindingDe Nederlandse distributeur van Alcoma, Microlinks, heeft een aanvraag gedaan bij het Agentschap Telecom om een 70/80 GHz verbinding van Alcoma te mogen gebruiken in Nederland. Met deze apparatuur is een full duplex verbinding van 1.25 Gbps mogelijk over een afstand van 5 kilometer. Zodra de aanvraag bij het Agentschap Telecom is afgerond zijn ook de kosten voor het gebruik van deze licentie verbinding bekend.

Met deze verbinding is het mogelijk om twee gigabit netwerken met elkaar te verbinden. Ook kan deze apparatuur ingezet worden als backbone voor WiFi, WiMax of 4G netwerken. Zodra meer bekend is over de kosten van het gebruik van deze apparatuur zal ik dat hier melden.

Meer informatie en een datasheet kunt u vinden op de site van Microlinks. Bekijk het hier.
Tags: ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑