Wifi

door Jan Mulder

0

Draadloze ontwikkelingenOp deze website vindt u diverse artikelen over wifi en de werking en beveiliging daarvan. Ook vindt u hier artikelen over het installeren van een draadloos netwerk. Bent u op zoek naar draadloze ontwikkelingen, kijk dan eens op hotspot.nl.

Hotspot.nl is een onafhankelijk weblog over draadloze ontwikkelingen en is online sinds augustus 2002. De maker van deze website, Peter Kentie, was ook mede organisator van het Hotspot Event, welke in 2006 voor het laatst is gehouden. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van Wi-Fi, Wimax en VoIP? Kijk dan eens rond op hotspot.nl waar u zich ook aan kunt melden voor een nieuwsbrief.

Hotspot.nl is een prive-initiatief van Peter Kentie, manager marketing & media bij PSV in Eindhoven. Hij is opgeleid als grafisch vormgever en marketeer en heeft websites gemaakt voor Philips, VNU, DAF Trucks, ECI, Merck e.a. Daarnaast schrijft hij voor de publicatie Publish over internet en vormgeving en in Emerce een maandelijkse column over Technologie ontwikkelingen.
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑