Wifi

door Jan Mulder

1

Eerste action camera met WiFi ingebouwdDe GoBandit LIVE is de eerste action camera op de markt met ingebouwde WiFi. Met de GoBandit Wi-Fi link is het mogelijk om uw Full 1080p HD actie beelden te bekijken en te streamen op je iPhone en iPad.

GoBandit met WiFi

Verbind je iPhone via GoBandit WiFi link en bekijk je video’s, bewerk ze en deel ze met je vrienden! Ook kun je met je iPhone via WiFi de instellingen van de GoBandit LIVE wijzigen. Zo pas je onder andere framerate en resolutie aan via je Apple telefoon. Het enige dat hiervoor nodig is, is GoBandit MOBILE dat gratis te downloaden is via de appstore.

Intelligente camera

Behalve WiFi mogelijkheden biedt de GoBandit LIVE tal van andere vette features. Zo leg je naast je flitsende actiebeelden ook je snelheid, GPS locatie, G-krachten en hartslag vast. Naast de LIVE komt de fabrikant ook met de GoBandit RACE op de markt.
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Eerste action camera met WiFi ingebouwd

  1. Monique zegt:

    Wat een mooie camera. Ik was altijd al op zoek naar een camera met wifi. Heb hem meteen besteld bij V-Nix omdat die goede reviews hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑