Wifi surfacepro

door Jan Mulder

9

Firmware-update voor Surface Pro 3 om WiFi problemen te verhelpenMicrosoft heeft een firmware-update voor de Surface Pro 3 uitgegeven. De update zou ervoor moeten zorgen dat er geen problemen meer zijn met de stabiliteit van WiFi. Ook een probleem met ‘oververhitte’ Surface Pro 3-tablets van Microsoft zou zijn verholpen.

De UEFI, een soort vervanger van het BIOS, is van nieuwe firmware voorzien. Hiermee zouden de WiFi problemen met het Surface 3 tablet verholpen moeten zijn. Daarnaast heeft Microsoft ook de zogeheten Surface integration drivers aangepast voor zowel de wifi- als de bluetooth-client. Deze updates moeten zorgen voor stabielere draadloze verbindingen op de Surface Pro 3.

Ook heeft Microsoft een fix gevonden voor klachten van sommige gebruikers die systeemmeldingen kregen dat de tablet te heet zou zijn geworden. Het gaat daarbij niet om een fout in de hardware, maar om een fout in de software waardoor de melding over oververhitte componenten ten onrechte wordt getoond. De Microsoft tablet wordt dus eigenlijk helemaal niet te heet. Deze foute melding zou zijn verholpen door een update voor de embedded controller firmware. Een update voor de system aggregator moet verder zorgen voor betere compatibiliteit met de Surface Cover.
Tags:


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.9 reacties op Firmware-update voor Surface Pro 3 om WiFi problemen te verhelpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑