GoPro voorziet HERO3 camera’s van WiFi

0

GoPro heeft onlangs een nieuwe serie HERO3 actie camera’s gelanceerd. De GoPro HD HERO3 modellen zijn dunner en lichter dan de voorgangers. Eén van de coole verbeteringen is de WiFi module die standaard ingebouwd is, waardoor de camera’s draadloos bediend kunnen worden.

De HERO3 modellen zijn voorzien van een nieuwe lens waardoor er nog scherpere beelden gemaakt kunnen worden. Het bedienen via WiFi kan via een afstandbediening, maar GoPro heeft ook een app gelanceerd waarmee je je GoPro camera via smartphone of tablet kunt bedienen. Ook dit nieuwe GoPro model is weer voorzien van een waterdichte behuizing waarmee je je camera zonder problemen mee neemt tot 60 meter diepte.

Er zijn drie verschillende uitvoeringen: white, silver en black. De black edition is de meest luxe versie en stelt je in staat om 4K opnames te maken. Alle Hero 3 camera’s werken met bacpacs en montage materiaal van de vorige modellen. Heb je die al in huis, dan hoef je alleen de camera te vervangen.

WiFi bediening

Met de afstandbediening of de app start of stop je opnames. Ook kun je de instellingen aanpassen via de Wifi bediening. Kies je voor de afstandbediening, dan kun je deze met een sleutelring bij je dragen. De GoPro WiFI remote is waterdicht tot 3 meter en kan tot 50 camera’s tegelijk bedienen op een afstand tot 180 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.