GoPro WiFi BacPac preview op CES

0

De GoPro WiFi BacPac is een module voor GoPro HD Hero camera’s om de beelden via WiFi te streamen en de GoPro camera via WiFi te bedienen.

Volgende maand wordt de WiFi BacPac van GoPro verwacht, op de CES beurs werd vast een preview gegeven.

GoPro op CES beurs

CES is een belangrijke beurs en dat komt niet alleen door de aangekondigde hardware: meer nog dan dat is het een beurs waar fabrikanten laten zien welke richting ze op denken voor het komende jaar. Zo werd de 3d-trend in 2010 het eerst gesignaleerd op CES. Vorig jaar was CES de plek waar veel fabrikanten met tablets kwamen.

WiFi BacPac in actie

GoPro introduceerde liet dus de WiFi BacPac zien op deze beurs, de komts van de GoPro WiFi BacPac was met de introductie van de Hero2 camera al bekend gemaakt. Bekijk het filmpje van de WiFi BacPac op de CES hieronder. Kunt u niet wachten? Reserveer vast een GoPro WiFi BacPac en ontvang deze als eerste!

GoPro WiFi BacPac filmpje

Wat kun je precies met de Wi-Fi BacPac van GoPro?

De Wi-Fi BacPac werkt met de HERO orginal en HERO2 camera’s van GoPro en is niet geschikt voor de HERO 960. In combinatie met de GoPro HD HERO2 kunt u het meeste uit de WiFi BacPac halen. Het is mogelijk om uw camera op afstand in te stellen, beelden op afstand te bekijken (live en playback), beelden via internet te streamen (bijvoorbeeld naar Youtube) en u kunt uw GoPro camera ook bedienen met uw smartphone met WiFi.

Release datum GoPro Wi-Fi BacPac

Volgens de website van GoPro staat de WiFi BacPac gepland voor april 2012. Vermoedelijk wordt de release date echter zelfs mei 2012, terwijl dit product oorspronkelijk in februari zou uitkomen. De volgende producten komen op de markt:

  • GoPro WiFi BacPac met remote (bacpac voor op de camera en afstandbediening)
  • GoPro WiFi BacPac (losse bacpac als u al een remote heeft of als u de bediening met een smartphone wilt doen)
  • GoPro WiFi Remote (losse remote als u al een bacpac heeft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.