Wifi

door Jan Mulder

0

Gratis draadloos internet bij Vierdaagse NijmegenHet sponsorkorps van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen is dit jaar met drie nieuwe sponsoren – internet- en telefonieprovider Alice, academisch ziekenhuis UMC St Radboud en ict supplier I-Solve uit Heteren – uitgebreid. New Balance (schoenen, kleding) is en blijft, nu alweer voor het elfde jaar, hoofdsponsor van de Vierdaagse.

De economische teruggang heeft vooralsnog geen invloed op het sponsorkorps van de Vierdaagse. Bestaande sponsoren betonen zich bijzonder loyaal aan `The Walk of the World’. Bedrijven met grote merknamen die zich regelmatig aanmelden met het verzoek als (hoofd)sponsor te mogen toetreden, moeten helaas teleurgesteld worden. Want de sponsorstop die enkele jaren geleden door het bestuur van Stichting DE 4DAAGSE min of meer is ingesteld, is nog steeds van kracht.

Meerwaarde voor wandelaars

“We vervangen sponsoren die stoppen en we gaan alleen nieuwe verbintenissen aan met bedrijven die een duidelijke meerwaarde voor de wandelaars te bieden hebben. We waken ervoor dat de commercie de overhand gaat krijgen. Overigens zijn er wel waardevolle verbindingen met de Vierdaagsefeesten als uitbreiding denkbaar. Daar werken we in gezamenlijkheid aan”, legt sponsorco√∂rdinator Bram Brinkman uit. Vierdaagsemarsen en Vierdaagsefeesten waren samen in 2009 wederom het grootste meerdaagse buitenevenement in Nederland. Aan de wandelprestatietocht wordt door bijna 45.000 wandelaars deelgenomen. Met de Vierdaagsefeesten samen ontvangen stad en regio Nijmegen 2,5 miljoen bezoekers.

Gratis draadloos internet

Met de komst van internet- en telefonieprovider Alice bij de Vierdaagse wordt dit jaar een lang gekoesterde wens vervuld. “Waar Alice zich eerder heeft ingezet als sponsor bij de MotoGP, Ferrari en het Italiaanse Ducati motorteam zoekt zij nu de uitdaging dichter bij huis. Alice is gevestigd in Nijmegen en levert met haar internetdiensten graag een bijdrage aan sportieve evenementen. De Nijmeegse Vierdaagse sluit hier perfect op aan. Alice heeft een gezicht dat aanspreekt, is persoonlijk en biedt een helder aanbod”, verklaart marketeer Marjolein Kok de stap van Alice.

Wat gaan jullie doen voor de wandelaars? “Op start- en finishterrein de Wedren richten we een Alice lounge in”, legt Kok uit. “Wandelaars kunnen hier gratis gebruik maken van draadloos internet. Er kan contact worden gezocht met familie en vrienden, de weersverwachting kan worden geraadpleegd en natuurlijk is hier tal van andere handige informatie te vinden. Daarnaast zet Alice een promoteam in. Zij maken foto’s en geven leuke gadgets weg.”

De 94e editie van de Vierdaagse in Nijmegen vindt plaats van 20-23 juli 2010.
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑