Wifi

door Jan Mulder

2

Gratis wifi in de MacVanaf 1 maart 2010 zijn er 219 locaties met gratis wifi bij gekomen.  McDonalds heeft 219 van haar fast food restaurants voorzien van openbaar gratis draadloos internet.

Bij Burger King, Bagels & Beans en Coffee Company was al langer gratis wifi aanwezig, het is dus een logische zet van de Mac om niet achter te blijven bij de concurrentie.

Achter de douane op Schiphol zijn twee vestigingen van de hamburgerketen waar nog betaald moet worden voor draadloos internet. De hotspot in de vertrekhallen is in handen van telecom aanbieder KPN.

In de overige filialen in Nederland kun je tijdens het eten van je Big Mac of Happpy Meal zonder reclame boodschappen gebruik maken van de dienst. Met je mobieltje, laptop, pda of ander apparaat uitgerust met een wifi client kun je verbinden. Per restaurant kunnen 99 gebruikers tegelijk op het wifi netwerk.

Ook de NS komt met gratis wifi. In het derde kwartaal van 2010 beginnen ze met het aanbieden van gratis draadloos internet in het merendeel van hun intercity’s.  In de badplaats Scheveningen kun je ook gebruik maken van een gratis verbinding bij het strand.
Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.2 reacties op Gratis wifi in de Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑