Internet belangrijk bij keuze vakantie adres

Veel mensen nemen dit jaar de tablet of laptop mee op vakantie, maar liefst 65% blijkt uit onderzoek van Zoover onder 6.000 Nederlanders. In dit onderzoek gaven de deelnemers ook aan dat de aanwezigheid van draadloos internet heel belangrijk is, maar liefst 75% van de ondervraagden let op de aanwezigheid van WiFi tijdens het boeken.

De meeste mensen willen graag ontvangst over het hele terrein, voor 22% is het ook voldoende als er alleen bij de receptie draadloos internet is.

Draadloos internet wordt tijdens de vakantie vooral gebruikt om uit te zoeken wat er allemaal te doen is in de omgeving. Deden we dat vroeger nog thuis, tegenwoordig kijken we hier tijdens de vakantie voor op internet.

Ook WiFi op uw camping?

Bent u eigenaar van een camping en wilt u voorkomen dat mensen uw camping links laten liggen omdat u geen draadloos internet heeft? Of heeft u alleen WiFi bij de receptie en wilt u uw gasten ook vanuit hun tent of caravan laten internetten? Kijk dan eens op www.wifishop.nl of bel direct met Wifishop op 030 669 1221. Wifishop heeft al meer dan 12 jaar ervaring met WiFi op campings en beschikt over een eigen installatieservice.

Meer over dit onderzoek

Bekijk de video op de site van RTL Nieuws of lees het onderzoek van Zoover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.