Nieuwe layout WiFi Netwerken

1

In 2009 ben ik uit passie voor draadloos internet begonnen met WiFi Netwerken, deze website op allesoverdraadloosinternet.nl. Na 3 jaar werd het wel eens tijd voor een nieuwe lay-out die voldoet aan de eisen van deze tijd. Hoe de oude website eruit zag kun je zien in de afbeelding boven dit artikel.

Inmiddels heb ik zo’n 8 jaar ervaring met (professionele) draadloze netwerken en geef ik alweer 3 jaar advies en tips via deze website. Graag hoor ik wat je van het nieuwe ontwerp vind, laat dus een reactie achter bij dit bericht!.

Opmerkingen?

Heb je een foutje ontdekt op deze site? Laat het me weten! Ook wanneer je dingen mist hoor ik dat graag van jullie. De eerste 3 jaar zijn voorbij en ik ga voorlopig nog zeker drie jaar door :)

Uiteraard kun je ook nog steeds met al je vragen bij me terecht! Je kunt me een bericht sturen via Facebook (en druk dan meteen even op ‘vind ik leuk’). Is je vraag in 140 tekens te stellen, dan ben ik ook te bereiken via Twitter.

1 gedachte over “Nieuwe layout WiFi Netwerken

  1. Beste jan,

    We hebben in Oostenrijk een huisje dat we verhuren. We hebben daar draadloos mobiel internet via een modem omdat er in de bergen geen vaste aansluitingen zijn. Nu is mobiele data gelimiteerd en elke keer is de data op voordat de maand voorbij is. Hoe kunnen we het WiFi netwerk beheren vanuit Nederland en per week een limiet instellen zodat we geen extra kosten maken doordat we data moeten bijkopen als het verhuurd is. Ook willen we graag regelmatig het password kunnen veranderen.

    Hartelijke groet,
    Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.