Ruckus Smart Wi-Fi steeds meer gebruikt in zorgsector

0

In de zorgsector wordt steeds meer gewerkt met Elektronische Patiënten Dossiers (EPD`s). Daarnaast neemt de wens van patiënten voor internet toegang en IP video toepassingen toe, hierdoor wordt de vraag naar een betrouwbaar en snel draadloos netwerk steed

Het Ruckus ZoneFlex Smart Wireless LAN (WLAN)-systeem laat de beperkingen en de complexiteit van de traditionele Wi-Fi systemen en technologie achter zich. De Ruckus ZoneFlex technologie past de radiofrequentie automatisch aan als er problemen optreden, zodat er altijd een stabiele verbinding is. De combinatie van 802.11n Wi-Fi en Ruckus gepatenteerde BeamFlex Technologie biedt een stabiele draadloze infrastructuur dat in staat is om ziekenhuizen te ondersteunen en toenemend gebruik van elektronische medische dossiers, communicatie met patiënten en snellere uitwisseling van patiëntgegevens binnen ziekenhuizen mogelijk te maken.

Dankzij het draadloos netwerk kan het ziekenhuispersoneel een veel efficiëntere en bevredigende zorg geven aan haar patiënten. Artsen, verpleegkundigen en administratieve medewerkers kunnen tegelijkertijd gebruik maken van het Wi-Fi netwerk om de meest up-to-date informatie op te halen, zoals onderzoeksresultaten, röntgenfoto`s en andere patiënteninformatie.

`Ziekenhuizen en medische klinieken zijn zeer dynamische en interferentiegevoelige omgevingen door veel bewegende onderdelen, geavanceerde apparatuur en andere apparaten die elektromagnetische interferentie uitzenden,` aldus Rick Gentry, Director of healthcare solutions bij Ruckus Wireless . `De vooruitgang die we op het gebied van Wi-Fi betrouwbaarheid gemaakt hebben door de vernieuwing van onze gepatenteerde `Smart Wi-Fi` technologie zorgt ervoor dat we een betrouwbare oplossing kunnen leveren voor ieder draadloos netwerk bij een zorginstelling.`

Met Ruckus ZoneFlex zijn er al verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken voorzien van een kwalitatief hoog en betrouwbaar netwerk, zowel in Amerika als daarbuiten. Voorbeelden hiervan zijn het Eastern Long Island Hospital (New York), Martin Memorial Health Systems (Florida) Seven Hills Hospital (India) en het Premier Medical Corporation and Hospedia (Engeland).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.