Ziggo en Alcadis realiseren WifiSpots op Parkpop

Telecomprovider Ziggo heeft de bezoekers van Parkpop op zondag 30 juni gratis Wi-Fi geboden. In samenwerking met Alcadis zijn er op het festivalterrein drie WifiSpots ingericht waar in een lounge-omgeving onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van draadloos internet.

De WifiSpots bestaan uit oranje sofa’s waar bezoekers kunnen ontspannen terwijl zij toegang krijgen tot draadloos internet. Ziggo maakt voor deze actie gebruik van de kennis en services van Alcadis, die verantwoordelijk is voor het inrichten, implementeren en monitoren van de WifiSpots. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van de apparatuur van Ruckus Wireless, die dankzij de Smart Wi-Fi technologie tot 500 users gelijktijdig per access point kunnen bedienen.

Parkpop Den Haag is één van de grootste gratis popfestivals van Europa dat jaarlijks plaatsvindt in het Zuiderpark in Den Haag op de laatste zondag van juni. Dit jaar vond Parkpop plaats op zondag 30 juni 2013 en stonden onder andere Sinéad O’Connor, Barry Hay & Flying V Formation en Hoffmaestro een optreden verzorgen. Ziggo is sponsor van Parkpop 2013 en heeft naast de gratis Wifispots er ook voor gezorgd dat de optredens door Ziggo abonnees live bekeken konden worden via de televisie.

Over Ruckus Wireless

Dankzij gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless uitstekende dekking, bereik, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers. Dankzij de schaalbaarheid in het portfolio levert Ruckus oplossingen vanaf het standalone access point tot aan high-end draadloze netwerken voor enterprises en ISP’s & Operators.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.