Wifi usb adapter

door Jan Mulder

41

Sterke WiFi usb adapterAls we het over krachtige WiFi apparatuur hebben, dan hebben we het natuurlijk over de producten van Engenius, vroeger ook bekend als Senao.

De Engenius EUB-362ext WiFi usb adapter had een ongekend bereik en was enkele jaren (voorheen als sub362ext) razend populair. Deze is tegenwoordig opgevolgd door de nog veel sterkere Engenius EUB9603H.

Groot bereik

Met zijn 500mW zend-/ontvangstvermogen is deze WiFi ontvanger vele malen sterker dan de meeste andere producten. Ideaal voor draadloos internet op plekken waar u anders geen bereik heeft. Bijvoorbeeld uw tuin of zolder.

En moet het bereik nog verder vergroot worden? Dan is de bijgeleverde antenne te vervangen door een sterkere wifi antenne! De Engenius EUB9603H is één van de weinige WiFi usb adpaters met externe antenne aansluiting.

Product informatie

  • 2 x USB 2.0 aansluiting
  • RP-SMA antenne aansluiting
  • Afneembare 5 dBi omni antenne
  • Zend-/ontvangstvermogen van 27 dBm = 500mW
  • Geschikt voor 802.11b, 802.11g en 802.11n draadloze netwerken

Waar te koop?

U kunt ook wel wat meer bereik gebruiken? Bestel de Engenius EUB9603H dan gelijk in mijn favoriete webshop. Omdat men overtuigd is van de kwaliteit en het ongekende bereik van de Engenius producten hanteert de webshop een bedenktermijn van maar liefst 30 dagen!

Op vakantie

Kent u dat, u bent op vakantie en u zoekt een draadloos netwerk maar kunt niet verbinden? Met de Engenius EUB9603H ontvangt u niet alleen meer netwerken, door de hoge ontvangstgevoeligheid is het apparaat ook in staat om te verbinden met zwakke netwerken. Iets wat met uw ingebouwde wifi ontvanger vaak niet lukt. Ontvang de hotspot uit de lobby van het hotel gewoon op uw hotelkamer!

Staat u met uw camper of caravan in de middle of nowhere? Sluit een sterkere wifi antenne aan en pik netwerken op van grote afstand.

Thuis

U mist net dat beetje bereik of u mag verbinden met het draadloze netwerk van de buren? Met de EUB9603H van Engenius verbindt u ook op grotere afstand met hoge snelheid!

Compatible met Windows 7

Deze USB adapter is, net als vele andere Engenius producten, compatible met Windows 7. Meer weten? Lees alles over wifi met Windows 7. Je vindt hier alles over de juiste drivers, compatible producten en het instellen van uw wifi router met Windows 7.
Tags: , , , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.41 reacties op Sterke WiFi usb adapter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑