Wifi usb adapter

door Jan Mulder

7

Wifistick: 1,8 KM draadloos ontvangst op uw bootLet op! Diverse bezoekers van deze website geven aan dat Wifistick niet thuis geeft bij klachten en verzoeken om drivers. Niet kopen dus! Zoek je een sterke ontvanger? Kijk dan eens naar de Engenius Hotspot Extender.

Stel, je wilt de wereld rond op je zeilboot. Hoe krijg je draadloos internet aan boord zonder dat je in de haven hoeft te liggen? Steeds meer jachthavens beschikken over een wifi hotspot. Maar dan moet je dus in de haven liggen.

Het signaal binnen in een jacht is vaak niet sterk genoeg. Dan zou je met je laptop op het dek moeten staan om het signaal op te pikken. Samen met Olav Cox ontwikkelde Bas Schulte de Wifistick®. Die plaats je buiten op het dek en je hebt een bereik van een ruime zeemijl (1,8 KM).

Beste oplossing

De wifistick® is de beste oplossing voor draadloos internet aan boord via WiFi hotspots. De wifistick® bestaat uit een handzame geavanceerde antenne met ingebouwde WiFi radio. Wilt u het internet op, dan plaatst u de wifistick® buiten en verbindt deze binnen met een vijf meter lange kabel met de USB poort van de computer. Klaar.

Draadloos internet in de boot

Na het plaatsen van de wifistick® heeft u IN de boot toegang tot het volledige internet zoals u dat van thuis gewend bent. Weerkaarten, e-mail of MSN, werk of privé, u bent aan boord gewoon online. Zonder last van zon of regen.

Wifistick® bestellen

Wifishop is de exclusieve online reseller van fabrikant Witte Zeiltjes. De specialisten van Witte Zeiltjes hebben met de Wifistick® een zeewaardig Nederlands kwaliteitsproduct weten neer te zetten. Helaas zijn ook diverse imitaties op de markt verkrijgbaar. Deze kunnen echter niet tippen aan de kracht en duurzaamheid van dit originele product. Ook zijn deze producten niet waterdicht, hoewel meestal anders wordt beweerd..

“Een perfect ding”, zei Zilt Magazine redacteur Ruud Kattenberg op de laatste HISWA over de Wifistick®. Voor hem was de Wifistick het favoriete product van de HISWA. Bekijk het filmpje hieronder:

Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.7 reacties op Wifistick: 1,8 KM draadloos ontvangst op uw boot

 1. peter steerenberg zegt:

  Best Olav, ik kan op geen van je sites een email adres vinden om je te benaderen voor hulp. Ik zit op Kreta met mijn boot een ovni 30 van aluminium. Ik heb ontdekt dat ik op het aluminium en ook op het motorblok een stroom heb staan. Als ik de accu pool + verbind met de huid van het schip meet ik 12,5 volt. Ik ben bang dat ik schade krijg door electrolyse. Heb je een mogelijkheid mij te helpen?
  Graag een snel antwoord.
  Met vriendelijke groet,
  Peter Steerenberg
  psteerenberg@hotmail.com

 2. Mick Finn zegt:

  De firma WITTE ZEILTJES claimt up to date drivers te leveren bij de wifi-stick. Als je ze daarom talloze malen vraagt geven ze echter niet thuis. Let dus op: Witte Zeiltjes is oplichterij.

  Ga niet in zee met OLAV COX en/of BAS SCHULTE!

  Mick Finn

 3. Bob Falconetti zegt:

  Geheel eens: probeer hen al jaren te bereiken na aanschaf wifistick die nu al enkele jaren niet meer werkt op nieuwere MAC OS systeemsoftware.
  Op hun website wordt nu beweerd: dat er nieuwe MAC software is. Wordt echter niet verstrekt: dus geloven moet je dat niet.
  Telef.nr op hun website is nog steeds – 2011 en 2012 en ook januari 2013 – afgesloten. Op emails wordt ook al die jaren niet gereageerd. Zonder meer louche tent. Waarschijnlijk oplichters, misschien amateurs.
  Mijn aanschaf bleek al snel geheel waardeloos.
  Ik moet mijn verlies nemen en ga combi-wifi versterker aanschaffen bij erkend bedrijf, met zekere continuiteit (zekerheid al dan niet betaalde updates bij nieuwe systeemsoftware).

  Onbegrijpelijk dat ZILT en andere bladen hen niet aan de kaak stellen.

  Bob Falconetti o/b DANZON

 4. Had ik dit maar eerder gelezen:

  ik heb net een WIFISTICK betaald en prompt bekomen.
  Ik heb echter een Mac Air en kan er dus niks mee doen.
  Wittezeiltjes antwoord niet op 3 mails en hun telefoonnummer vermeld op
  hun website is niet meer in gebruik.Ze vermelden inderdaad dat er Mac software bij hen te krijgen is
  maar ik krijg nergens antwoord.240 EURO weggegooid ?

  We zullen nog zien : aangezien ik kan aantonen dat ze niet leveren wat ze beloven
  ben ik verplicht hen aan te klagen voor oplichterij – ten persoonlijke titel.

  Ph.goossens

  • Jan Mulder zegt:

   Beste Philippe,

   Vervelend om te horen. Ik heb inmiddels een waarschuwing geplaatst boven dit artikel en de link naar Wifistick weggehaald.

  • Olav Cox zegt:

   Bij het lezen van bovenstaande berichten wil ik graag reageren.

   In 2007 ben ik betrokken geraakt bij de ontwikkeling en marketing van de Wifistick, waarbij ik het technische idee heb omgezet in een tastbaar product. Als partner heb ik meegewerkt aan de introductie van de Wifistick op de markt in 2008. In goed overleg ben ik begin 2009 uit het bedrijf Witte Zeiltjes gestapt. Het was op dat moment een jong en innovatief bedrijf dat haar afspraken nakwam en een tevreden klantenkring had opgebouwd.

   Sinds begin 2009 ben ik dus niet meer betrokken bij het bedrijf of de Wifistick. Het spijt me te lezen dat er in de periode daarna klachten zijn ontstaan en ik hoop van harte dat ze worden (of al zijn) opgelost, maar ik heb hierop geen enkele invloed meer.

   Met vriendelijke groet,

   Olav Cox

 5. peter Mantel zegt:

  Het om hulp vragen over deze wifi stick valt inderdaad niet mee. Ik kreeg destijds wel mee in de informatie dat hij niet op apple werkte, ik gebruikte hem altijd op mijn LAPTOP met Windows 8.1 en daar werkt hij prima op, in plaats van 3 netwerken zie er nu zeker 10. Ik vraag me af of je dit nog wel wilt, tenslotte zijn de meeste publieke netwerken vaak ook al beveiligd en hebben dan ook vaak nog een slechte bandbreedte. Ik heb vandaag mijn wifistick van mijn boot verwijderd omdat ik hem niet meer gebruik. Daarintegen heb ik voor ongeveer dezelfde kosten een goede router gekocht met een 4G sim erin. (pepwave MaxBR1) Nu heb ik een eigen netwerk aan boord waar al mijn apparaten op draaien met stabiel internet een abonnement van T-mobile voor 35 euro p/m heb je unlimited data europa. Ik zit 6 maanden per jaar in Scandinavie met mijn boot en kan zelfs films streamen en kijk Netflix als ik dat wil. Heb je geen of onvoldoende dekking van je provider dan heb je meestal ook geen wifi in de buurt. Ook gewoon TV kijken in Scandinavie (NPO) gaat prima, dan wel VPN ertussen, voor een paar tientjes 6 maanden abonnement. Je bent dan goed beveiligd en gebruikt altijd een server in Nederland (zelf te kiezen overigens) zodat je Ned TV ook in het buitenland kunt bekijken. (commerciële vragen vaak een abonnement) Mijn blogs hou ik dus gewoon onderweg bij als ik voor anker lig. Zie web site Asmara.cc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑