Wifi usb adapter

door Jan Mulder

7

Wifistick: 1,8 KM draadloos ontvangst op uw boot



Let op! Diverse bezoekers van deze website geven aan dat Wifistick niet thuis geeft bij klachten en verzoeken om drivers. Niet kopen dus! Zoek je een sterke ontvanger? Kijk dan eens naar de Engenius Hotspot Extender.

Stel, je wilt de wereld rond op je zeilboot. Hoe krijg je draadloos internet aan boord zonder dat je in de haven hoeft te liggen? Steeds meer jachthavens beschikken over een wifi hotspot. Maar dan moet je dus in de haven liggen.

Het signaal binnen in een jacht is vaak niet sterk genoeg. Dan zou je met je laptop op het dek moeten staan om het signaal op te pikken. Samen met Olav Cox ontwikkelde Bas Schulte de Wifistick®. Die plaats je buiten op het dek en je hebt een bereik van een ruime zeemijl (1,8 KM).

Beste oplossing

De wifistick® is de beste oplossing voor draadloos internet aan boord via WiFi hotspots. De wifistick® bestaat uit een handzame geavanceerde antenne met ingebouwde WiFi radio. Wilt u het internet op, dan plaatst u de wifistick® buiten en verbindt deze binnen met een vijf meter lange kabel met de USB poort van de computer. Klaar.

Draadloos internet in de boot

Na het plaatsen van de wifistick® heeft u IN de boot toegang tot het volledige internet zoals u dat van thuis gewend bent. Weerkaarten, e-mail of MSN, werk of privé, u bent aan boord gewoon online. Zonder last van zon of regen.

Wifistick® bestellen

Wifishop is de exclusieve online reseller van fabrikant Witte Zeiltjes. De specialisten van Witte Zeiltjes hebben met de Wifistick® een zeewaardig Nederlands kwaliteitsproduct weten neer te zetten. Helaas zijn ook diverse imitaties op de markt verkrijgbaar. Deze kunnen echter niet tippen aan de kracht en duurzaamheid van dit originele product. Ook zijn deze producten niet waterdicht, hoewel meestal anders wordt beweerd..

“Een perfect ding”, zei Zilt Magazine redacteur Ruud Kattenberg op de laatste HISWA over de Wifistick®. Voor hem was de Wifistick het favoriete product van de HISWA. Bekijk het filmpje hieronder:





Tags: , , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.



7 reacties op Wifistick: 1,8 KM draadloos ontvangst op uw boot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑