Wifi

door Jan Mulder

1

Geld verdienen met gratis WiFi in hotelsAls hotel kun je je niet meer onderscheiden door gratis WiFi aan te bieden. Sterker nog: de concurrentie biedt ook gratis WiFi aan dus verwachten gasten gratis gebruik van internet. Klanten kijken vreemd op wanneer er nog betaald moet worden voor de WiFi hotspot.

Hoe kun je als hotel eigenaar nou toch geld verdienen aan draadloos internet? MissetHoreca plaatste een artikel met daarin 6 video’s waarin Gerlof Bos van LookingForBooking.com tips geeft aan hoteliers hoe je je kunt onderscheiden. Je kunt meer doen dan alleen gratis WiFi aanbieden.

Lees het artikel op MissetHoreca, hier vind je ook de links naar de video’s met tips.

Hotspot apparatuur

Wat is nou een goede oplossing voor het aanleggen van een hotspot in een hotel? Persoonlijk vind ik dat er 2 goede oplossingen zijn:

  1. Ruckus accesspoints met een controller
  2. Engenius accesspoint met CloudTrax software

Engenius levert bijvoorbeeld accesspoints in de vorm van een rookmelder voorzien van CloudTrax software. Hiermee beheer je je netwerk in de cloud. Lees hier meer over CloudTrax Hotspot Software.

Bij de oplossing van Ruckus wordt een centrale controller geplaatst waarmee het netwerk beheerd wordt. Meer over Ruckus Wireless kunt u lezen opdeze website.

 

 
Tags: ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Eén reactie op Geld verdienen met gratis WiFi in hotels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑