Wifi

door Jan Mulder

0

Win een gratis HotspotHeb jij een horeca gelegenheid of wil je draadloos internet aanbieden bij je sportvereniging? Doe dan mee aan deze actie, je maakt kans op een gratis hotspot. In samenwerking met Alcadis geef ik een Engenius ECB3500-CC CloudTrax Hotspot weg ter waarde van € 160,- exclusief BTW!

Over de prijs

Met de Engenius ECB3500-CC zet je eenvoudig een hotspot op die je beheert ‘in de cloud’ via de gratis CloudTrax.com software. Je kunt gasten gratis toegang geven of ervoor kiezen om hier een vergoeding voor te vragen. Tickets met inlogcodes kun je zelf printen of laat je gasten online betalen via Paypal of credit card.

Je sluit de hotspot gewoon aan op je huidige draadloze router en er zijn geen verdere abonnementskosten aan verbonden, het gebruik van de CloudTrax software is gratis. Hiermee zet je een professionele hotspot op waarbij de gasten van elkaar zijn afgeschermd en je een 2e draadloze netwerk hebt voor privé gebruik.

Hoe kun je winnen?

Stuur een e-mail naar actie@allesoverdraadloosinternet.nl (met als onderwerp ‘hotspot’) en vermeld hierin je naam, adresgegevens en waarom jij deze hotspot wilt winnen. Je NAW gegevens worden niet doorverkocht en niet voor marketing doeleinden gebruikt. Alleen de bedrijfsnaam en vestigingsplaats van de winnaar worden na afloop van de actie op deze website vermeld.

We spelen voor Sinterklaas, dus je kunt meedoen t/m 5 december 2012. Op 6 december maken we de winnaar bekend.

Winkans verdubbelen?

Heb je een e-mail gestuurd? Je kunt je winkans verdubbelen door mijn Facebook pagina te liken of dit bericht te delen via social media (zie buttons aan de linkerkant). Mijn Facebook pagina liken, dit bericht delen via Twitter en dit bericht liken op Facebook betekenen 3 x extra kans!

Meer informatie over de hotspot? Lees de Engenius ECB3500-CC review.
Tags: , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑