Draadloze router

door Jan Mulder

95

Sitecom: populaire en betaalbare productenSitecom is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van netwerken voor thuis en klein zakelijk gebruik. De laatste jaren is dit merk steeds populairder geworden, voor ons dus reden om een speciale pagina te maken voor dit merk.

Als merk heeft Sitecom een duidelijke missie: “make it easy”. Sitecom maakt het eenvoudig om een thuisnetwerk op te zetten en uit te breiden aangezien technische producten worden geconverteerd naar gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee gebruikers moeiteloos en direct aan de slag kunnen.

De producten van Siteom zijn met name ideaal voor de thuisgebruiker die geen zin heeft om uitgebreide handleidingen te lezen, maar die op zoek is naar netwerk apparatuur die simpel te installeren is.

Producten van Sitecom

Met een breed scala aan netwerk en connectiviteit producten maakt Sitecom het mogelijk om muziek en foto’s te delen, te mailen, video’s te streamen en te gamen maar ook om te communiceren en werken. Gaat u voor gebruiksgemak? Kies dan voor Sitecom. Kiest u liever voor professionele wifi producten met groot bereik? Dan adviseren we Engenius.

Sitecom stelt niet de technologie centraal maar richt zich op de gebruiker en de toepassingen. Sitecom maakt onder andere de volgende producten:

  • Routers
  • Modem/routers
  • Switches
  • Homeplugs
  • Home storage centers

Populaire Sitecom routers

De routers van Sitecom zijn populair. Op deze site bespreken we er een aantal en geven we uiteg over het installeren ervan. Klik op de naam van het product om naar de productpagina te gaan.

Draadloos 300N netwerk installeren met Sitecom producten

Sitecom staat voor gebruiksgemak en vanuit de “Make it easy” filosofie zijn alle 300N routers en draadloze USB adapters voorzien van de OPS (One Push Set-up) technologie. Dankzij de OPS technologie kan je door middel van een druk op de knop een beveiligd draadloos netwerk tot stand brengen zonder ingewikkelde software installatie. Dankzij Sitecom is het opzetten van een draadloze netwerkverbinding snel en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Door achtereenvolgens de OPS knop op de router en op de – in de PC of notebook bevestigde – adapter 2 seconden in te drukken, wordt de beveiligde verbinding automatisch tot stand gebracht. Mocht je niet in het bezit zijn van een Sitecom USB adapters dan kan je de OPS functie met één klik activeren middels de bijgeleverde software. OPS: klik, klik, klaar!

Draadloos netwerk beveiligen met Sitecom apparatuur

Een draadloos netwerk biedt in de eerste plaats vrijheid en comfort. Een draadloos netwerk die niet beveiligd is, brengt echter verschillende gevaren met zich mee. Er is een groeiend aantal bedreigingen zoals virussen, spam en hackers die je netwerk en vertrouwelijke of persoonlijke informatie in gevaar kunnen brengen.

Om je te beschermen tegen de gevaren van een onbeveiligde netwerkverbinding, zijn de Sitecom 300N routers standaard volledig “out of the box” beveiligd met de laatste beveiligingsstandaard WPA2. Met Sitecom kan je zonder ingewikkelde softwarematige installatie direct gebruik maken van een beveiligde draadloze netwerkverbinding.
Sitecom makes it easy!
Tags: , , ,


Over de auteur

Mijn naam is Jan Mulder en ik houd mij al 8 jaar bezig met professionele WiFi netwerken. Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet. Op zoek naar nieuwe apparatuur? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.95 reacties op Sitecom: populaire en betaalbare producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑