De internet verbindingen worden steeds sneller. Met name dankzij Fiber Power internet van UPC zijn razendsnelle internet abonnementen voor de consument beschikbaar geworden. Hiermee is het mogelijk een hele hoge internet snelheid te krijgen, gewoon via uw kabel verbinding!

Fiber Power van UPC biedt internet snelheden tot maar liefst 120 Mbps download. Het probleem dat de meeste mensen ondervinden met een Fiber Power abonnement, is dat hun router deze snelheden niet aankan. En dat is jammer, zo kun je niet optimaal gebruik maken van de geboden snelheid.

Snelheid test

Wilt u weten of uw router geschikt is voor deze Fiber Power snelheden? Doe dan een internet snelheid test. Doe deze test wel bekabeld via uw router en zorg voor een gigabit kaart als u een abonnement heeft met een download snelheid hoger dan 100 Mbps.

Geschikte router voor Fiber Power

Veel routers kunnen deze snelheden tot 120 Mbps wel aan. U dient voor Fiber Power een router te kiezen met de volgende specificaties:

  • Quality of Service (QoS)
  • Gigabit WAN en LAN poorten
  • 802.11n voor draadloze snelheid

Onder andere de volgende routers zijn geschikt voor Fiber Power van UPC en ook voor de snelle Ziggo internet abonnementen:

  • Draytek Vigor 2130n
  • D-Link DIR-855

U kunt uiteraard ook voor een andere snelle router kiezen, houdt u dan rekening met bovengenoemde specificaties.

5 gedachten over “Fiber Power router

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.