Fiber Power snelste internet van Nederland

0

Dus u bent ook zo’n type die het snelste van het snelste internet moet hebben? UPC Fiber Power is het snelste internet van Nederland! U kunt moeiteloos online gamen en razendsnel films en muziek downloaden.

U hoeft niet meer lang te wachten tot uw bestanden binnen zijn. Dat gaat tegenwoordig wel 6 keer sneller dan bij ADSL. Wilt u het allersnelste internet? Neem dan Fiber Power 120. Als het iets langzamer mag, kijk dan bij 1 van de andere Fiber Power abonnementen van UPC.

Het allersnelst van Nederland

Downloaden met 120Mbs. Dat kan nergens anders in Nederland dan bij UPC. Doordat het netwerk van UPC voor 97% uit glasvezel bestaat kunnen zij dit razendsnelle internet aanbieden. Fiber Power is dan ook glasvezel internet.

Snelheid

Met Fiber Power Internet 120 kunt u downloaden met een snelheid tot 120 Mbps. In de praktijk komt dit er op neer dat het downloaden van een DVD film (ongeveer 4 Gigabyte) nog geen 4 minuten kost! Het is wel verstandig om de beste wifi versterker te gebruiken.

Draadloos internet

Ook met Fiber Power kunt u draadloos internetten. We raden u aan wel een goede router aan te schaffen, deze moet de hoge snelheden wel aan kunnen. Kijk direct naar een goede Fiber Power router.

U wilt ook supersnel internet met Fiber Power?

Dat kan met snelheden van 25 tot 120 Mbps. Ga direct naar het snelste internet van Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.